MAKING EVENTS
STAND CONSTRUCTION
> STAPPENPLAN <

"Laat een blijvende indruk achter met onze premium standbouwdiensten. Ontdek hoe we creativiteit, kwaliteit en expertise combineren om uw evenementen naar een hoger niveau te tillen."

Wil jij een unieke beursstand waar bezoekers het verhaal en de cultuur van jouw bedrijf kunnen ervaren? Making Events denkt graag met je mee.

Je kunt ons inhuren voor advies, maar je kunt ook het gehele stokje aan ons overdragen – waarbij we zelfs de hotelovernachtingen voor je regelen.

It’s up to you!

Dit is hoe wij werken.

1. Koffie
Alles begint met kennismaken. En koffie! Nathalie vraagt je tijdens de eerste ontmoeting de hemd van het lijf: Welke beurs? Wat is je doel? Welke oppervlakte? Wat is je budget.

2. Briefing
Hier gaat ze mee naar Tim. Met een rugzak vol standbouwervaring weet Tim als geen ander welk type stand het meest geschikt is. Samen zorgen ze voor de briefing naar de ontwerpers.

3. Ontwerp
Marcel en Lesley zijn onze twee creatieve technische geniën. Ieder met een geheel eigen stijl. Beiden buigen zij zich over het perfecte ontwerp van jouw stand. Laat je verrassen!

4. Offerte
Is het ontwerp naar jouw wens? Dan stelt Nathalie een offerte op. Eentje die past binnen jouw budget. Voorzien van alle onderdelen en aspecten. Geen addertjes onder het gras.

5. Planning
En dan begint het echte werk: wie gaat wat doen en wanneer? Gelukkig hebben we Tessa. Onze Tes is niet gek te krijgen als het gaat om het plannen van logistieke zaken.

6. Projectmanagement
Aanvragen van elektra, water, ophangpunten, meubels, catering; Tamara laat niets aan het toeval over. Deze projectmanager denkt aan álles. Ja, ook al die verplichte formaliteiten!

7. Technisch tekening
Lesley – de enige vrouw in onze werkplaats – zorgt voor de technische tekening van de stand. Hiermee zorgt ze dat alles duidelijk is voor productie.

8. Productie
In onze eigen werkplaats brengen Lesley en Prins de technische tekening tot leven. Deze twee toppers zitten pas kort in het vak, maar wat een passie en bevlogenheid brengen ze mee!

9. Opbouw
Op locatie bouwt onze (handige) Harry in no time jouw stand op. Met zijn vaste montageteam, waaronder Prins, heeft hij alles in huis; van timmerman tot electriciën.

10. Beurs
Tijdens de beurs checkt Tamara regelmatig of alles naar wens is. Zo ja, dan vieren wij feest. Zo niet, dan zijn wij zo snel mogelijk ter plaatse om het op te lossen of te verbeteren.

11. Demontage
Aan het einde van de beurs ga jij lekker naar huis; bijkomen van deze intense dag(en). Harry en Prins staan dan al klaar voor de afbouw. Alles zorgvuldig inpakken en naar de opslag.

12. Evaluatie
Een week na de beurs belt Nathalie je nog even voor een korte evaluatie. Is je doel behaald? Was alles naar wens? Wat zou je de volgende keer anders willen? Zo blijven we ons ontwikkelen.

JIJ

Jij wilt op de beurs shinen met jouw bedrijf, want je hebt een doel. Dát doel is jouw focus.

 

WIJ

Wij zorgen dat jij de mooiste stand van de beurs hebt en ontzorgen je van A tot Z.

 

SAMEN

Samen is leuker. En samen kunnen we meer! Samen werken we aan jouw bedrijfsgroei.

"Waar visie werkelijkheid wordt: breng uw evenementen naar een hoger niveau met onze standontwerpen!"