MAKING EVENTS  |  STAND CONSTRUCTION
135 JAAR ERVARING
135 JAAR ERVARING

Tim Kingma | Eigenaar | Standbouwspecialist

Met zijn rugzak vol kennis en ervaring op het gebied van standbouw is Tim de perfecte vraagbaak voor het hele Making Events team. Niet gek dus dat hij bij elk proces betrokken is.

Harry Meijerink | Eigenaar | Standbouw productieleider


Harry – ook wel ‘handige Harry’genoemd – is onze productieleider die op locatie het bouwteam aanstuurt tijdens de op- en afbouw van stands. 

 

Hoe het begon!

Tim Kingma is de grondlegger van Making Events. Standbouw is hem met de paplepel ingegoten. Op zijn vijfde ging hij al met zijn vader – die een standbouwbedrijf had – mee naar beurzen. De afgelopen 25 jaar werkte Tim voor verschillende standbouwbedrijven. Tot het in 2022 begon te kriebelen: hij wilde zelf ondernemen. Harry Meijerink – op dat moment nog zelfstandig electriciën – zorgde voor het laatste zetje. Samen gingen ze het avontuur aan. En met succes! Inmiddels maken hun beide partners (Nathalie en Tamara) ook deel uit van het Making Events team. “We zijn pas twee jaar bezig, maar nog lang niet klaar!”

En nu...

60 stands in 2 jaar, 12 verschillende landen, 6 mensen in dienst.

Nathalie Kingma | Sales Account manager

Je raadt het al; de vrouw van Tim. Nathalie luistert aandachtig naar jouw wensen en maakt ze werkelijkheid. Door haar ervaring in de reisbranche heeft ze veel internationale beurskennis.

Tamara Meijerink | Projectmanager

Ook de vrouw van; maar in dit geval van Harry. Deze bevlogen alleskunner verzorgt het projectmanagement van klanten tot in detail. Heeft ook nog een cateringbedrijf en 3 kids.

Tessa Betonviel | Office Manager

Een correcte planning is onlosmakelijk verbonden met een succesvolle stand. Tessa is onze vliegende keep als het gaat om planning, administratie en boekhouding. Lang leve Tes!

Lesley Velberg | Technisch tekenaar

Lesley ontwerpt, tekent en bouwt stands. Maar ook meubels voor in de stands. De enige vrouw in de werkplaats waar we erg blij mee zijn. Jong en mega gepassioneerd!

Prins Kingma | Standbouwer en monteur

Prins is de jongere broer van Tim en heeft net zo’n groot hart voor standbouw. In het bezit van twee rechterhanden, dus Prins vind je in de werkplaats of op locatie om een stand op te bouwen.

Marcel Donk | 3D Graphic Designer

Onze rot in het vak. Marcel is 3D Graphic Designer en ontwerpt stands. Met zijn jarenlange ervaring is hij ons baken van rust in hectische tijden. Op de beurs zorgt hij voor de finishing touch van jouw stand.

Montageteam

Op de beurs werken we met een vast team monteurs die wij op freelance basis inhuren. Allemaal experts en stuk voor stuk onmisbaar in de op- en afbouw van jouw unieke stand.

Ervaar de kunst van het standenbouwen met ons team van vakbekwame vakmensen. Verhoog de aanwezigheid van uw merk met onze oplossingen op maat.